SEGELMAKERI & RIGGVERKSTAD

Vår skickliga och erfarna segelmakare Jürgen Schnee hjälper dig och ger dig personlig service när du behöver hjälp med segel och rigg. Vi syr även solskydd till altaner och uterum.

Vi tillverkar, reparerar och monterar segel och rigg av högsta kvalité som är anpassade till din båt och dina behov.

Vi erbjuder:

  • Nya segel
  • Riggverkstad
  • Segel- och kapellservice eller reparation
  • Solsegel och segeltak

Det är viktigt att underhålla och vårda båtens rigg. Att drabbas av ett rigghaveri är ingen trevlig upplevelse och tyvärr inträffar de flesta tillbuden till sjöss när vädret är som sämst. Det är därför viktigt att man inför varje säsong gör en rejäl översyn av sin rigg och byter ut de delar som gjort sitt.

I vår riggverkstad hjälper vi dig att kontrollera och åtgärda din rigg så att du kan känna dig trygg när vinden friskar i under dina seglatser.

Vi hjälper även till med teknisk och praktisk rådgivning gällande allt som har med segel, mast och segelbåt att göra. Vi är auktoriserad Furlex återförsäljare/installatör och i vår verkstad utför vi avancerade rigg installationer.

För frågor gällande segel och rigg kan ni med fördel vända er direkt till Jürgen på tel. 070-779 92 35 Det går också bra att ringa vår växel 0480-106 00 eller maila till: info@baltic.nu